Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Jilly Darling proslula na sociální síti díky svým příspěvkům plným body positivity, sebelásky a sebepřijetí. To jí sice přineslo mnoho fanoušků, ale také mnoho haterů, kteří se ji snaží ponižovat. Jak to influencerka snáší?

Jilly miluje své křivky a je jí jedno, co si o ní ostatní myslí. Díky tomuto přístupu a pozitivním postům dodává sebevědomí tisícům fanoušků, kteří ji sledují na Instagramu nebo TikToku. Těm imponuje hlavně to, že se Jilly nebojí fotit v plavkách nebo prádle, a je pro ně prý inspirací.

Když se sociálními sítěmi začínala, hejty jí prý nedělaly dobře, a dokonce na ně reagovala. Časem se ale naučila nebrat si je k srdci. „Některé názory lidí prostě nezměníte. Byla to ztráta času a plýtvání energie,“ je o něco moudřejší.

Negativní komentáře dnes jednoduše maže a jejich autory blokuje. Chce totiž, aby byl její profil bezpečným místem pro lidi, jako je ona. „Lidé, co píší ohavné věci, jsou většinou sami zakomplexovaní a bez sebevědomí a myslí si, že není fér, že se mám ráda taková, jaká jsem,“ myslí si.

Naopak pozitivní komentáře velmi vítá a snaží se reagovat na co nejvíce z nich. S některými ze sledujících se dokonce spřátelila. Jilly se líbí takto budovat komunitu. Ostatně bez nich by neprorazila.

Příspěvky na téma plus-size fashion a podobná pečlivě plánuje a dává si záležet, aby byly pravidelné. Lidem, kteří nemají takové sebevědomí jako ona, pak radí, jak si víc věřit.

„Vaše tělo je jenom jedna část toho, kým jste. Místo abyste lpěli na svém zevnějšku, velikosti oblečení nebo břicha, buďte autentičtí,“ radí.

Její vystupování online Jilly vyneslo také placené spolupráce s nejrůznějšími značkami, které ji těší. Navíc upřímnost jí rozhodně nechybí. Nejednou se nechala slyšet, „že miluje být tlustá a připadá si sexy.“

Související témata:
Jilly Darling (influencer)

Reklama

Další články

Načítám