Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Časy, kdy byla americká kráska Charlotte McKinney holka krev a mlíko, jsou dávno fuč. Modelka, jíž se přezdívalo „nová Kate Upton“ a která stejně jako ona proslula dlouhými blond vlasy, něžnou tváří a vyvinutostí v oblasti hrudníku, byla symbolem ženskosti. S přibývajícími léty u ní ovšem ubývaly kilogramy, a jak je vidno z posledních fotografií, dnes byste jí mohli hravě spočítat všechna žebra.

Blondýnka, jež na sebe upozornila v roce 2015 sexy reklamou na fast food Carl’s Jr., která se vysílala během nejsledovanější sportovní události světa Super Bowlu, či remakem Pobřežní hlídky o dva roky později, se v pátek vydala na pláž v Miami, kde ukázala své modelingové křivky v titěrných bikinách.

Jak moc se její postava během let změnila, bylo patrné na první pohled. Přestože je nyní Charlotte výrazně útlejší než v začátcích kariéry, v oblasti hrudníku se úbytek váhy až tak neprojevil.

Jak ale dřív modelka sama prozradila, tím, že shodila kila, se přece jen i její poprsí zmenšilo a ona již netrpí tolik bolestmi zad, a navíc si libuje, že je její postava daleko blíž běžné konfekci, než tomu bylo v minulosti.

Na pláž se Charlotte tentokrát vydala sama bez svého přítele, s nímž randí už dlouhých šest let. Jejím vyvoleným se stal o sedm let starší Nathan Kostechko, který je uznávaným uměleckým tatérem.

Reklama

Další články

Načítám