Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Jessica Pettway (†36) zasvětila svůj život kráse a na sociálních sítích byla velmi úspěšná. Lékaři jí ale bohužel stanovili mylnou diagnózu a její zdravotní stav byl o hodně horší, než se původně předpokládalo. Jessica nakonec kruté nemoci podlehla.

Jessica Pettway zemřela 11. března poté, co jí byla diagnostikována rakovina děložního čípku třetího stupně. Zhruba devět měsíců předtím se s diagnózou svěřila svým fanouškům. „Přináší mi tolik radosti, když vidím, jak daleko jsem se dostala, protože před několika měsíci jsem obdržela zdrcující zprávy,“ napsala v příspěvku na Instagramu. Maminka dvou dětí si ale od lékařů nejdříve vyslechla zcela jinou zprávu, a to že se v jejím těle nacházejí fibroidy – typicky benigní, tedy nezhoubné nádory dělohy.

Příběh Jessicy začal v roce 2022, kdy u ní došlo k intenzivnímu vaginálnímu krvácení a extrémní únavě. Tehdy si influencerka myslela, že si prochází náročným ženským obdobím, o měsíc později ji ale našel manžel na zemi v koupelně, Jessica nereagovala a nedýchala. V nemocnici jí pak bylo řečeno, že na její zdravotní stav mají vliv fibroidy, které se rozvíjejí u více než 80 % afroamerických žen do věku 50 let. O pár dnů později byla Jessica hospitalizována znovu, lékaři prý ale opět řekli, že se jedná jen o myomy a její stav není nijak alarmující.

Znovu byla Jessica hospitalizována v lednu loňského roku, v únoru provedl onkolog ambulantní biopsii a diagnostikoval u ní rakovinu děložního čípku ve třetím stadiu. „Ukázalo se, že to nebyl myom, ale rakovina. Celou tu dobu mi byla špatně diagnostikována,“ napsala influencerka na Instagram.

Silně věřící žena byla podle informací zahraničního tisku v nemocnici naposledy 13. dubna loňského roku. Svým sledujícím se svěřila, že „odmítá souhlasit se svou diagnózou.“ „Kdykoli jsem cítila útok na mou víru, slyšela jsem Boha, jak mi připomíná, abych ŽILA,“ napsala. V posledních měsících se na sociální síti odmlčela, napsala jen, že věří v sílu modlitby. Nyní přišla zpráva o její smrti.

Související témata:

Další články

Načítám