Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Cat Janice (†31) před svou smrtí napnula všechny síly, aby zaopatřila svého sedmiletého synka. Podařilo se jí zpropagovat svou poslední píseň natolik, že si ji pouští lidé na celém světě. Cat tak mohla pokojně odejít z tohoto světa.

Příběh Cat Janice by jistě vydal na smutný hollywoodský trhák. Krásná žena a talentovaná zpěvačka žila spokojeným životem až do roku 2021, kdy si poprvé nahmatala bulku na krku. Po nemilosrdné diagnóze zabojovala a nad nemocí se jí podařilo zvítězit. V loňském roce ale fanouškům oznámila, že se nemoc bohužel vrátila, a i když se znovu snažila bojovat, tentokrát už se jí rakovinu porazit nepodařilo.

Cat věděla, že už jí nezbývá moc času, a jediné, na co myslela, byl její sedmiletý synek Loren a starost o jeho budoucnost. Nazpívala píseň Dance You Outta My Head a pomocí videí na sociálních sítích a hudebních platformách se ji pokoušela co nejvíce propagovat, tak aby všechny finanční prostředky dostal právě její syn. To, co se stalo potom, ale Cat nečekala.

Díky síle médií a sociálních sítí se jí podařilo píseň dostat mezi mnoho lidí, na Spotify má například téměř 13 milionů přehrání, song se také dostal na páté místo světového žebříčku Apple iTunes.

Zatímco její příběh a odkaz se stávaly silnějšími, sama zpěvačka slábla a desátého ledna se fanouškům svěřila s děsivou zprávou. „Nádory se v podstatě přes noc ztrojnásobily,“ uvedla s tím, že je doma v péči své rodiny a čekají ji poslední týdny života.

A teď se bohužel na jejím Instagramu objevilo velmi smutné oznámení o tom, že Cat už není mezi živými. „Dnes ráno z domova, kde strávila své dětství a obklopena milující rodinou, Catherine pokojně vstoupila do světla a lásky svého nebeského tvůrce.“ Její rodina dále poděkovala za lásku, která jí byla v posledních měsících projevována, a zmínila také to, že Cat rozhodně nečekala, kam až se dostane její hudba, a že může odpočívat v pokoji, když ví, že se jí podařilo syna zaopatřit. O stránky na sociálních sítích, stejně jako o všechny další zpěvaččiny záležitosti, se dál bude starat její bratr.

Související témata:

Další články

Načítám