Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Gracie Bon nedávno prolétlo médii v souvislosti s tím, že žádala aerolinky, aby zvětšily sedadla. Do sedadla se jí totiž nevešel zadek. Od té doby se leccos změnilo a modelka s 5,5 milionu sledujících se nyní pochlubila, že si koupila vlastní letadlo.

Panamská kráska se pyšní figurou tvaru přesýpacích hodin, přes boky má 140 cm. Právě díky svému zadku je tak populární, ovšem občas s ním má trochu problémy. Jako třeba když se nevejde do sedadla v letadle.

To už teď ale Gracie nemusí trápit. Pořídila si vlastní letadlo a sledujícím hned ukázala, že má na palubě sedačky velké tak akorát.

„Jak vidíte, je to tu pro velké holky, jako jsem já. Dveře jsou dostatečně široké a sedačky jsou prostě božské,“ předvedla.

Gracie je šťastná, že si nebude muset kupovat dva palubní lístky. A přestože se dle vlastních slov nadosmrti zadlužila, je z letadla nadšená.

Většina sledujících jí v komentářích gratulovala, našli se ovšem i tací, co kritizovali její křivky. Ty se podle nich vymykají kontrole. Ani hateři ale nemusí šestadvacetiletou brunetku trápit. Má se podle všeho docela dobře.

Reklama

Další články

Načítám