Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Gracie Bon uchvacuje fanoušky pozadím skutečně nevšedních rozměrů. Rodačka z Panamy sama tvrdí, že má zadek tak velký, že ho nenapasuje do sedačky v letadle, a že by letecké společnosti měly sedadla zvětšit.

Na Instagramu se zadek nebojí předvést v celé parádě a nutno podotknout, že z jejích křivek člověku spadne brada. Ať už se zvěční v přiléhavých šortkách, nebo v bikinách, je vždycky o co stát.

A fanoušci je bezmezně obdivují, ze sexy fotek Gracie jsou nadšení a moc jí fandí. Díky tomu už má přes 4 miliony sledujících.

Gracie si nedávno vysloužila pozornost médií, když si fanouškům postěžovala, že se v letadle nevešla do sedadla. „Tohle je vzkaz pro všechny letecké společnosti. Velké holky jako já mají právo létat. Nemůžu za to, že mám takhle velký zadek. Prosím udělejte větší sedadla,“ apelovala.

Někteří sledující se jí v komentářích vysmáli, že si neměla nechávat zvětšit zadek tolik. Nebo že si teď alespoň nemá stěžovat, že s ním má problémy.

Gracie nicméně nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila, že by zvětšení podstoupila. Většina sledující má nicméně o jejích křivkách jasno, i když našli se i tací, kteří modelku bránili, že takhle zvětšený zadek nevypadá. Posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám