Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Suzanne Noble se toho opravdu nebojí. Zatímco někteří její vrstevníci ztrácejí libido, dvaašedesátiletá Londýňanka je náruživější než teenageři. Sex potřebuje denně a běda, jak ho nemá.

Suzanne se prý každé ráno probouzí s chutí na sex, a pokud její partner zrovna není po ruce, uspokojí se sama. Podle ní je totiž důležité začít den orgasmem. Má za to, že vás to naladí a uvolní. Pokud po ránu nevyvrcholí, je dvojnásobná matka prý úplně rozladěná.

Dokonce si založila účet na TikToku, který zasvětila pozitivnímu přístupu k sexu. Ve videích sdílí své myšlenky a je poměrně otevřená. Také by chtěla povzbudit ženy, aby se nestyděly masturbovat.

„Čím víc rozumíme vlastním tělům, tím lépe chápeme, co nás uspokojuje, a můžeme poradit partnerům, jak nás přivést k orgasmu,“ uvedla pro deník The Sun.

V oblasti rozkoše nabádá k experimentování, dokonce ji oslovily ke spolupráci nejrůznější společnosti, které vyrábějí sexuální pomůcky. Takových „hraček“ má asi 15 a střídá je podle nálady.

Suzanne byla vždycky náruživá, své poprvé prožila v 17 letech a šlo prý o záležitost na jednu noc. To ji nadchlo a od té doby sex miluje. Nespojuje si ho s láskou, ale nahlíží na něj jako na něco, co přináší potěšení.

„Poprvé jsem vyvrcholila při styku okolo 20 a bylo to skvělé. Dobrý sex je báječný, čím víc ho máte, tím lépe se cítíte,“ myslí si.

Ačkoliv byla v průběhu života hodně sexuálně aktivní, ani Suzanne se nevyhnulo období „sucha“. A sice během jejího dvanáctiletého manželství, z nějž vzešli i její synové, dnes třicátníci.

Právě po porodech si připadala dle vlastních slov jako „mašina na děti“, a tak na sex ztratila chuť. Po rozvodu se jí ale vrátila a prožila dost divoké období.

Vyzkoušela vše, na co si vzpomenete. Od BDSM praktik po tantrický sex. Na privátních večírcích si užívala s cizími muži na toaletách.

Dnes má jednoho partnera, o pět let mladšího stavitele, který ji uspokojí i desetkrát denně, jak sama tvrdí. Suzanne zkrátka zastává názor, že by si ženy měly užívat sex v každém věku.

Související témata:
Suzanne Noble

Reklama

Další články

Načítám