Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silvia Saige má na kontě bezmála 150 filmů pro dospělé. Je tedy celkem hvězdou s nespočtem fanouškům. Ti teď jásají, protože jim Silvia bude ještě víc na dosah. Vytvářejí podle ní totiž sex doll, kterou si budou moct pořídit domů a dělat s ní, co se jim jen zlíbí.

Ve svém podcastu Sexy Funny Raw čtyřicetiletá pornstar prozradila, že na výtvoru spolupracuje s firmou na sex roboty. Půjde o její přesnou repliku v životní velikosti. Dokonce bude mít stejný hlas a bude odpovídat tak, jak by reagovala Silvia.

„Řekli mi, ať si sama určím cenu, když mě kupec bude mít pořád, musí si připlatit,“ nechala se slyšet s tím, že ceny za panny u této konkrétní firmy jí přišly moc nízké, a tak trvala na dvojnásobné sumě za svou AI dvojnici.

Silvia nejmenovala společnost, se kterou navázala spolupráci, nicméně ceny běžných sex doll se pohybují mezi 20–50 tisíci Kč, podle toho, jak realistické, propracované jsou a jaké mají funkce.

A vzhledem k tomu, jak Silvia svou repliku popsala, plyne z toho, že se její cena bude pohybovat zhruba okolo 100 tisíc korun.

A když přišla řeč na umělou inteligenci, Silvia přiznala obavy, že kvůli ní jednou přijde o práci. „Viděla jsem nějaké AI výtvory inspirované mnou. A líbily se mi víc než originál,“ přiznala. AI verze byla prý jemnější, upravenější, zkrátka dokonalejší. A tak není divu, že má o svou práci obavy.

Související témata:
Silvia Saige
Sex dolls

Reklama

Další články

Načítám