Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kariéru měl parádně rozjetou, osm let kopal za nároďák a zářil i v německé bundeslize. V roce 2009 byl fotbalista Adam Hloušek (34) dokonce vyhlášen největším českým talentem. Kromě fotbalu má ale ještě jednu vášeň - internetové sázení.

A právě to se mu podle serveru iSport.cz vymklo z rukou, prosázel desítky milionů a nasekal obrovské dluhy, které už není schopen splácet. Jeho finanční problémy dosáhly až takových rozměrů, že jeho rodiče přišli o dům!

Jako fotbalista neměl zrovna malý plat, i tak mu brzy na sázení přestal stačit a Hloušek si začal půjčovat peníze od svých spoluhráčů.

„Vždyť víš, kolik beru. Splatím ti to po další výplatě,“ zněla prý jeho oblíbená věta, se kterou za nimi chodil. Jeho dluh ovšem oficiálně dosáhl 30 milionů Kč, podle iSportu činí mnohem více, protože se někteří fotbalisté údajně stydí veřejně přiznat, že Hlouškovi na sázky půjčili.

To není případ jeho bývalého spoluhráče Ondřeje Čelůstky (34), kterému Hloušek dluží více než sedm milionů, došla mu trpělivost a vymáhá je soudně. Za tuto půjčku se ovšem zaručil svým rodným domem, kde dosud žijí jeho rodiče. A ti teď mají o střechu nad hlavou přijít! „Insolvenční správce navrhuje vydat ke zpeněžení pozemek se stavbou v katastrálním území Semily,“ stojí ve zprávě o oddlužení, kterou nyní soud schválil.

„Pohledávka zajištěného věřitele se uspokojuje pouze z výtěžku zpeněžení předmětu zajištění, požádá-li o to zajištěný věřitel,“ rozhodl krajský soud. Osud Hlouškových rodičů a jejich domu má teď tedy Čelůstka plně ve svých rukou. Pokud by se nad nimi slitoval a dům neprodal, ze svých peněz neuvidí ani korunu.

Související témata:
Adam Hloušek

Reklama

Další články

Načítám