Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Julia Medeiros se pyšní zástupy fanoušků a na sociálních sítích sklízí úspěch mimo jiné i díky své nápadné podobě s Kylie Jenner (26). Nejrůznějších nabídek na rande, večeře, k sňatku i na společně strávenou noc dostává spousty, ale nedávno jedna doslova šokovala i ji…

O modelce žijící v Londýně, která je původem z Brazílie, se již v minulosti psalo v souvislosti s podstoupením operace, která jí obnovila panenskou blánu. Julia se chtěla opět cítit jako panna, ale tvrdila, že svůj „věneček“ rozhodně nedá jen tak někomu a čeká na skutečnou lásku.

Jeden z jejích sledujících jí ovšem hodně překvapil, když jí nabídl za společně strávený víkend v Dubaji obrovský honorář. „Pořád jsem úplně v šoku! Je běžné, že mi lidé posílají různé návrhy, někteří řeší i své fetiše a jiní hledají třeba jen příležitost si popovídat. Ale tohle mě skutečně překvapilo, je to hodně peněz,“ říká ke štědré nabídce Julia, která si je zároveň vědoma, že pouze o společně strávený čas by nešlo.

Fanoušek jí totiž napsal: „Jmenuji se Ahmed, viděl jsem článek o vás a vašem panenství. Sleduji vás už nějakou dobu a chtěl bych vás pozvat, abyste se mnou strávila víkend v Dubaji. Stačí vám dva miliony dolarů? Odpovězte prosím na mou zprávu, mám velký zájem o to vás poznat.“ Modelčin obdivovatel následně modelce poslal své telefonní číslo, aby si mohli povídat, než se kráska rozhodne. Julia se ovšem zdá být neoblomná a stojí si za svým původním přesvědčením.

„Nikdy bych to nepřijala. Neexistuje ani ta nejmenší možnost. Udělám to jen z lásky, jen když najdu toho pravého. Žádné peníze si nemohou koupit mé panenství. Jsem velká romantička,“ dodává…

Související témata:
Julia Medeiros

Reklama

Další články

Načítám