Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí image Britney Spears (42) byla na počátku její kariéry i hra na nevinnost, kdy se stále dokola přiživovala představa, že je mladinká zpěvačka stále pannou. Mnozí si zřejmě až dosud mysleli, že jejím ‚prvním‘ byl Justin Timberlake, s nímž začala chodit ve svých sedmnácti. Zpěvačka ale ve skutečnosti už dávno nezkušenou dívkou nebyla. Ve svých knižních memoárech The Woman In Me uvedla na pravou míru, kdy měla poprvé sex a co poté následovalo…

Britney vzpomínala, že její starší bratr Bryan byl hodně oblíbený a nazvala jej ‚králem školy‘ a měl také spoustu kamarádů, kteří se jí líbili. „Jednou v noci jsem spala u své ‚zlobivé‘ kamarádky a týpek, do kterého jsem byla zamilovaná, se bez varování vplížil uprostřed noci do domu, musely být asi tři ráno,“ vzpomínala Brit na své první intimnější zkušenosti.

„Spala jsem na gauči a probudilo mě, když si sedl vedle mě. Začal mě líbat a pak proběhly další věci. Nemohla jsem uvěřit, že se tam můj idol jen tak zničehonic objevil,“ vyprávěla, ale o panenství přišla později, a to s jiným bratrovým kamarádem.

„V posledním ročníku na základce jsem začala chodit s jeho nejlepším kámošem. Přišla jsem s ním o panenství,“ prozradila s tím, že mu bylo sedmnáct a byl o tři roky starší. Brit kvůli němu dokonce neváhala zameškat školu a falšovat matčin podpis, když zdrhala ze školy dřív, aby s ním mohla trávit odpoledne.

„Šla jsem normálně do školy v sedm ráno, ale odcházela jsem kolem jedné hodiny, abych s ním strávila odpoledne. Pak mě odvezl zpátky, hned jak škola skončila. Prostě jsem nevinně nastoupila do autobusu, jako by se nic nestalo,“ vzpomínala.

Když se to celé provalilo doma, měla Britney s matkou Lynne peklo. Dokonce ji donutila sbírat odpadky na ulici ‚jako nějakého vězně‘, jak popsala zpěvačka, která u toho i plakala. Její bratr, který to zároveň matce na sestru vyzradil, si ji během ‚výkonu trestu‘ prý ještě pobaveně fotil…

Reklama

Další články

Načítám