Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka a bývalá hvězda Playboye Kayle Kayden, o níž se již dříve mluvilo v souvislosti s jejím prohlášením, jak tvrdé podmínky panovaly ve slavné vile Hugha Hefnera, o sobě znovu dává vědět. Momentálně by ráda zaujala Elona Muska. Dobrovolně se totiž přihlásila do projektu Neuralink Elona Muska a přála by si být prvním člověkem na světě, který dostane jeho mozkový čip.

Vizionář a zároveň nejbohatší člověk světa Elon Musk spustil svůj start-up Neuralink, jehož cílem je pomocí mikročipů propojit lidské mozky s počítači, v roce 2016. „Lidé používají botox na obličej, tohle by bylo stejné, ale pro mozek,“ nechala se slyšet Kayla s tím, že věří, že implantát zefektivní její myšlení a také sníží rizika některých degenerativních onemocnění mozku, jako například Alzheimerovy choroby.

„Nebudu se muset obávat stárnutí svého mozku. Jako hybrid má člověk nekonečné možnosti. Byla bych tak efektivní, mohla bych v devadesáti vylézt na Everest, mohla bych pracovat, i když před sebou nemám počítač. Nikdy bych nemusela řešit pokyny nebo držet telefon. Nikdy bych se na nic neptala, protože bych vždycky hned znala odpověď. Myslím, že jestli mě to udělá chytřejší, chci to udělat. Chci být částečně stroj,“ rozplývala se modelka, která letos skutečně „perlila“.

Začátkem roku se o ní psalo poté, co se rozpovídala o příšerných podmínkách, které panovaly v sídle zakladatele Playboye Hugha Hefnera, jenž byl prý na dívky velice hrubý. Pokud prý nechtěly splnit jeho mnohdy oplzlé požadavky, jako například orální sex před lidmi na večírku, následoval okamžitý vyhazov. Kayla ovšem navzdory vší té údajné hrůze zůstala v sídle pět let a nevylučuje, že by se tam při vhodné příležitosti vrátila. Stejně tak hovoří i o pornoprůmyslu, kam směřovala její profesní dráha po odchodu z vily.

Aby toho nebylo málo, v květnu se pro změnu řešil její netradiční způsob zvětšování ňader. Kayla, která měla implantáty v prsou od svých devatenácti let, si je na doporučení lékaře nechala vyjmout, ale mrzelo ji, že už nemá tak plný dekolt. Zvolila proto netradiční řešení, kdy si do ňader nechá injekčně vstříknout solný roztok. Efekt je prý okamžitý, ale velice krátkodobý. Vydrží totiž pouhý den. Kayla přesto tento poměrně nákladný způsob volí, když chce oslnit skutečně bujným poprsím, které se zvětší rázem až o tři velikosti.

Související témata:
Kayla Kayden

Reklama

Další články

Načítám