Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako každá vyšší slečna i Lizzy Groombridge z Cornwallu se musela potýkat s partnery, kterým její výška naháněla strach a kteří jí zakazovali nosit podpatky. To je ale minulostí. 190 cm vysoká blondýnka našla lásku u muže, který je o dost menší než ona.

S Jamesem Hitchensem, který měří 170 cm, se seznámila na randící aplikaci. James má dokonce i menší nohu než Lizzy, ale s její výškou nemá nejmenší problém.

Lizzy tak konečně našla, co hledala. V minulosti měla smůlu na chlapy, kteří nechtěli být ve společnosti viděni po jejím boku. Přestože jí se menší muži líbí, toužila po tom, aby ji brali takovou, jaká je.

„Je to genetikou. Moji praprarodiče byli vysocí,“ uvedla ke své výšce marketingová manažerka. „Randění pro mě v posledních letech nebylo snadné. Přišlo mi, že zkrátka nezapadám, a necítila jsem se dobře. Málokterý chlap se srovná s tím, že by muž z páru měl být menší,“ postěžovala si zahraničním médiím.

Kromě milostných vztahů řeší Lizzy i další věci, jako je například nakupování oblečení. Největší problém měla vždy s punčochami, což ji dovedlo k tomu, že založila vlastní značku.

Lizzy měla kvůli výšce mindráky už od dětství, ale dnes ji vnímá jako svou přednost. „Dost mě trápilo, že se liším, ale to už je pryč. Aspoň dodám sebevědomí druhým,“ uvedla s tím, že ji v dětství dokonce šikanovali a bili.

James a Lizzy jsou spolu velmi šťastní, ale bohužel se na ně mnoho lidí dívá skrz prsty. Hejty ale pár neřeší. Lidé jsou prý většinou arogantní a myslí si, že Lizzy Jamese opustí pro vyššího partnera. To prý ale nehrozí.

„Můj přítel nikdy neměl vyšší dívku. Také to vnímá tak, že ženy většinou chtějí, aby byl jejich partner vyšší. Máme na to podobný názor,“ uvedla.

Naštěstí se najde také mnoho lidí, kteří páru fandí. Obdivují Lizzyno sebevědomí a děkují dvojici, že boří společenské stigma.

Reklama

Další články

Načítám