Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leo Beránek st., otec odsouzeného rappera Leo Beránka, se ukázal opět na veřejnosti se svou o 43 let mladší manželkou Kateřinou. Rok od svatby potvrdili, jak to mezi nimi stále jiskří.

Moc jsme si to užili, bylo to dokonalý. Byli jsme sami, za svědky nám šli naši přátelé z Ameriky,“ řekl před časem Super.cz Beránek. „Prvotně jsem nechtěla žádnou svatbu. Šlo to ale přirozeně. Bylo to krásný,“ doplnila ho tehdy jeho manželka.

Společně dorazili na osmnácté narozeniny jednoho pražského salonu krásy na pražském Andělu. Leo se zkrátka o tyto věci zajímá, aby byl stále atraktivní pro svou mladou krásku. On vsadil na značkový šedivý oblek, značkové boty a drahé hodinky. Jeho žena na vysoké kozačky a sexy černé šaty.

Celý večer se navíc od sebe nehnuli a ruku v ruce si společenskou akci užili. Pyšná manželka navíc nenosí snubní prsten. Drahý prsten minulý rok ztratila a od té doby se bojí nosit další. Svou kočičku si tak Leo o to víc musí hlídat před dalšími nápadníky.

Reklama

Další články

Načítám