Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přinášíme další díl pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Tentokrát se slavní sourozenci shodnou na tom, že se toho v českém šoubyznysu od minulého dílu zas až tak moc nestalo, tedy až na dění kolem Jaromíra Soukupa. K tomu navrhli alternativy stejně nebo více zajímavých zpráv.

Když probrali aktuality, rozhodli se, že budou raději zkoušet jeden druhého. Je tak celkem zřejmé, že zejména Agátu Hanychovou (38) čekaly krušné chvilky. A jak obstál Vincent Navrátil (27) v otázkách ze světa žen?

Došlo i na hru, v jejímž rámci sourozenci vzájemně hádali slavné české osobnosti. Koho si Agáta spletla se Spider-Manem? A kdo jim dal nejvíce zabrat?

Možná už si Agáta myslela, že to nejhorší má za sebou a nic krutějšího už přijít nemůže… Na závěr ale přišla otázka na tělo, na kterou neodpovídá rád asi nikdo: Kolik nejvíc peněz jste kdy měli na účtu? Jak se s touto nepříjemnou otázkou sourozenci popasovali, se podívejte sami.

Reklama

Další články

Načítám