Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) má za sebou očekávaný zápas v boxu pod křídly Clash of the Stars, který byl dle jeho slov tím posledním v jeho životě. V tomto případě ale nešlo o sportovní podívanou, ale velmi bizarní show.

„Na nečisté způsoby je tam rozhodčí, tak doufám, že to bude hlídat. Já to soupeři těžko vysvětlím,“ řekl Soukup Super.cz na otázku, zda je připravený na to, že může dojít k porušování pravidel, jak tomu bylo v minulosti.

To se nakonec skutečně stalo. Jeho soupeř Aleš Psychopat Bejr neměl v úmyslu boxovat, nedodržel pravidla a zápas skončil po necelé minutě. Soukup tedy vyhrál – po diskvalifikaci Bejra kvůli několika nedovoleným a tvrdým hlavičkám.

Avšak hlavičkami to neskončilo, po ukončení zápasu se totiž Aleš opět vrhl ve zlosti z prohry na Soukupa, kterého zahnal na pletivo, a od sebe je odtrhla až pohotová ochranka. Ač tedy majitel TV Barrandov vyhrál po necelé minutě, tak si odnesl několik nepříjemných ran; je tedy velmi pravděpodobné, že neměl zcela bezbolestnou noc. V galerii se podívejte, jak zápas Soukupa s Bejrem vypadal.

Reklama

Další články

Načítám