Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl zábavného pořadu Agáta a Vincent: Taky názor. Již tradičně se budou probírat Agátiny tahanice s Jaromírem Soukupem (55), kterému už zjevně nemůže přijít na jméno, protože ho neustále tituluje jen otcem své dcery. Tentokrát je ovšem do hádek o malou Rozárku zatažena i další osoba…

Bez komentáře slavní sourozenci nemohli nechat ani novou sérii drsné reality show Survivor, do níž se odvážila i Agátina kamarádka Ornella Koktová (31). Ta má zjevně velkou oporu nejen v Agátě, kterou jako první myšlenka poté, co zjistila, že se Ornella přihlásila, napadlo, že „tam aspoň zhubne“. Komentáře v podobném duchu psal na sociální sítě i Ornellin manžel Josef Kokta. Ty nejlepší z nich Agáta v aktuálním dílu pořadu pobaveně ocituje.

Řeč přijde i na dokument o Gabriele Soukalové, což pochopitelně vyvolá i otázku, jestli se jednou dočkáme dokumentu i o Agátě (38). Ke sportu se sourozenci vyjadřovali ještě v souvislosti s Jaromírem Jágrem (52), jehož dres byl v americkém Pittsburghu vyvěšen ke stropu. Agáta si v rámci oznamování této události v českých médiích všimla zajímavé paralely…

V souvislosti s nedávnou „kauzou“ Dary Rolins (51) a jejího plastického chirurga, který zveřejnil fotku své klientky před operací, zaujal Vincent (27) velmi radikální postoj. Proč by podle něj pro specialisty na plastickou chirurgii nemuselo platit lékařské tajemství?

Ve hře, v rámci níž se mají hádat autoři výroků, se Agátě s Vincentem moc nedaří. Jednou ale influencerka přece jen překvapí… Ostatně stejně jako při odpovědi na otázku na tělo, která tentokrát bude velmi pikantní. V našem videu se ovšem dozvíte ještě mnohem více.

Reklama

Další články

Načítám