Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prošla si náročným obdobím, když byla před devíti lety po smrti svého manžela expremiéra Stanislava Grosse terčem hejtů za to, že si díky jeho penězům žije na vysoké noze. Šárka Grossová nyní promluvila o tom, jak to s finanční situací bylo a je. Podnikatelka byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat.

Přiznala, že jí zůstalo kromě nemovitostí, které v dědickém řízení získala, také hodně dluhů, především hypoték. Kvůli tomu byla nucena prodat byt v Americe a nedávno se jí také podařilo prodat restauraci v Praze.

„Ano, bydlím v krásném domě, měli jsme restauraci, ale také tři hypotéky, které jsem musela splácet. Musela jsem nějaké věci prodat jako například byt na Miami, restauraci už také nemám,“ řekla v Superchatu Šárka Grossová.

„Restauraci jsem loni konečně prodala. Doplatila jsem poslední hypotéku a z toho, co zbylo, jsem koupila apartmán na Tenerife,“ vysvětluje Šárka, pro kterou je byt na Tenerife nejen chatou, ale také investicí. Pravidelně ho pronajímá.

„Já toho ale nelituji. Poplatky v Americe byly hrozný. To, co jsem tam platila za měsíc, na Tenerife platím za rok,“ dodala s tím, že se nyní snaží prodat i dům, kde se Standou žili.

„Denda má svůj byt, Natálka je převážně se svým partnerem. Ten dům je na mě moc velký, jsem tam sama. Navíc já jsem spíš bytový typ. Tak jsem se rozhodla ukončit tam svou životní etapu,“ dodala Grossová.

Co dalšího prozradila? Jak zvládaly hejty na otce její dcery Natálka a Denisa? A jak to má s muži? Superchat s Šárkou Grossovou můžete sledovat na videu nebo poslouchat na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám