Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luxusní vila v pražském Slivenci, kterou před lety pořídili manželé Grossovi, je na prodej. Nemovitost, ve níž v 45 letech zemřel expremiér Stanislav Gross, je v nabídce na realitním serveru.

Šárka Grossová se podle všeho rozhodla prodat dům, ve kterém s rodinou řadu let žila. Dům pořídili manželé za zhruba 14 milionů korun, několik let jej rekonstruovali a aktuální cena nemovitosti se může podle odhadů vyšplhat až na 70 milionů korun, uvedl Blesk, který s informací o prodeji přišel.

Cena vily u inzerátu na prodej ale není uvedena a informaci o ní získá potencionální kupec až po kontaktu realitní kanceláře. „Exkluzivně nabízíme luxusní vilu 6+1 s vnitřním bazénem a zahradou o výměře 1426 m2 v klidné části Slivence,“ stojí v inzerátu u domu, který pro svou rodinu vybudoval Stanislav Gross.

„Vila nabízí příjemné bydlení ve dvou nadzemních podlažích s celkovou užitnou plochou 518,4 m2 a je orientována na jižní stranu s výhledem do přírody,“ stojí v inzerátu, který se na internetovém portálu objevil už 23. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám