Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se nebojí říkat veřejně své názory a stát si za nimi. To už ukázala v průběhu pandemie. Tehdy se přidala k odpůrcům plošného testování na koronavirus a očkování. Ani teď s odstupem času názor na celou situaci nemění.

„Kdybych se měla vrátit v čase, měla bych stejný postoj a stejný názor,“ řekla Ilona v našem pořadu Superchat, do kterého přijala pozvání od moderátora Ondřej Kočího.

Jako veřejně známá osoba svým názorem, který se odlišuje od většiny, přitahuje daleko větší pozornost než neznámý člověk a totéž platí o  kritice a negativních komentářích. Jak sama Ilona snáší kritiku na sociálních sítích?

Ilona Csáková byla hostem v pořadu Superchat.

„Dneska se to mu říká hateři, za nás to byli negativní kritici, anonymní lidé a v podstatě to platí pro dnešek, že většinou ti nejodvážnější v té negativní kritice jsou ti anonymní lidé. Mě by osobně nikdy nenapadlo něco komentovat vulgárně, ani ve snu. Tak si říkám, že když si čtu nějaký hejt, zdali by ten člověk byl schopný mi to říct face to face, tedy do očí. Nicméně já vůči nim nemám v sobě zlobu a zášť, mám v sobě lítost,“ dodala zpěvačka.

lona Csáková má navíc plné ruce práce. Za rok, v říjnu roku 2024, vyjede po 25 letech na velké turné, které pojmenovala po svém hitu Tornero. Lístky jsou již v prodeji. Celý Superchat s legendární představitelkou Kleopatry si můžete poslechnout tady ve videu nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám