Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velký koncertní návrat s kapelou, s níž před 25 lety začínala, plánuje na příští rok zpěvačka Ilona Csáková (53). Turné Tornero bude trvat měsíc, během kterého proběhne dvacet koncertů, což je pořádná nálož. Jak fyzicky, tak psychicky.

"Není to vyloženě comeback, já tu scénu nikdy vyloženě neopustila, jen na chviličku kvůli dětem a situacím. Neustále vystupuji, koncertuji a připravuji různé projekty. Zrovna točím audioknihy pro děti. A že jsem nebyla tolik vidět? Je to i kvůli tomu, že ubylo zábavních pořadů v televizi, kde se člověk může prezentovat, a veškerá pozornost sklouzla k sociálním médiím a platformám, se kterými už se začínám docela sžívat," míní Ilona, jejíž excesy právě na sociálních sítích, jsme v rozhovoru raději nechtěli připomínat.

S Ilonou jsme se sešli den po jejích čtyřiapadesátých narozeninách, které prý slavila decentně, aby mohla předstoupit před média, kdy představila i vizuál turné, čerstvá a plná energie. Zajímalo nás, zda bude mít dost energie právě i na náročné turné. "Prostě to zvládnu. Tělo, hlasivky i psychika," slibuje. Na tiskové konferenci původně žertem zmínila, že si kvůli turné najme i tým výživových poradců. "Já většinou, když něco vypustím v legraci, posléze to zhmotňuji. Prostě to tak mám," svěřila s tím, že na pódiové image bude ještě pracovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám