Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) po dlouhých 25 letech vyjede příští rok v říjnu na turné s názvem Tornero. Maminku dvou synů tak čeká velká výzva.

„Tornero údajně v italštině znamená vrátím se, ale já se nevracím na prkna, která znamenají svět. Já pracuji pořád. Jen se vracím do procesu toho turné,“ popsala Ilona v novém dílu pořadu Superchat, kam přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího.

A jak je na tom fyzicky? Pracuje Ilona nyní na tom, aby vypadala na turné co nejlépe? „Já jsem na tohle zdatná odbornice, vzhledem k tomu, že skrz celou moji kariéru se nese ten mediální obraz, že jsem jednou štíhlá, silná, štíhlá, silná. Čert to vem. Člověk se nesmí nechat zahltit těmito informacemi. Na někoho to může působit jako nátlak. Není mi už dvacet, já si našla svou polohu. Vím, co si mohu dovolit, ať se to týká jídelníčku, fyzického pohybu. Mám akční život a ta akčnost je velmi fyzicky náročná. Čas od času musím cvičit, jít na procházku, ale to je tak přirozené. To by měl mít každý člověk i mimo showbyznys,“ odpověděla na otázku hubnutí.

Turné poběží celý říjen příštího roku. Sama Ilona je maminkou dvou pubertálních synů Daniela a Dominika, které má s manželem Radkem Vonešem, se kterým letos v srpnu oslavili 12 let od svatby. Právě za svou životní láskou odešla tehdy do Brna. „My se poznali tak, že nás seznámil Roman Horký ze skupiny Kamelot, se kterým jsem se znala pracovně a nazpívali jsme duet Slib. Takhle jsme se seznámili, začali jsme spolu komunikovat, a jak se říká po brněnsku, hantýrovat,“ smála se zpěvačka.

Zpěvačka je také zarytou odpůrkyní proticovidových opatření a celé pandemie. Své názory na celou situaci nemění ani s odstupem času. „Kdybych se měla vrátit v čase, tak bych měla stejný postoj a stejný názor,“ odpověděla Ilona. Celý Superchat si poslechněte tady ve videu nebo v jakékoli podcastové aplikaci.

Reklama

Další články

Načítám