Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvání do pořadu Superchat tentokrát přijala zpěvačka, herečka a spisovatelka Bára Basiková (61). S moderátorem Ondřejem Kočím se tato trojnásobná maminka rozpovídala o svém soukromí i o pracovních aktivitách.

Zpěvačka zažila v životě už tři svatby a tři rozvody. S prvním manželem má dvě dospělé dcery a s třetím manželem pubertálního syna. Od posledního rozvodu je sama. To by ráda změnila, ale má to jeden hlavní problém. Muži se ji bojí oslovit. „Víme dobře s kolegyněmi a kamarádkami, že ti muži se nás bojí. Mají strach z toho, že jsme známé, populární, že jsme soběstačné, nezávislé. Všichni moji bývalí partneři by vám ale potvrdili, že to není tak strašné. Já jsem člověk, který si netahá domů práci,“ svěřila se Super.cz.

Bára odjakživa milovala děti a ráda i hlídá potomky svým kamarádkám. Doufá tak, že už brzy bude babičkou. „Jedna dcera je vdaná, druhá je s partnerem v cizině. Já věřím, že ta vnoučátka přijdou, a těším se na to. A budu příšerná babička, protože budu otravná,“ smála se.

V minulém roce Bára vyděsila fanoušky tím, že zrušila zkoušení v divadle s odůvodněním, že je nemocná. Dnes vystupuje o sto šest a v prosinci, až do Vánoc, nemá jediný volný večer. Mohou si tak fanoušci oddychnout a nebát se už o její zdraví? „To je už dávno pryč, to netrvalo dlouho, naštěstí to bylo krátké a dobře to dopadlo.“

Vidět ji tak můžete už příští týden, 13. prosince na Galavečeru Orchestru Karla Vlacha a hostů, kde v pražském Kongresovém centru vystoupí společně s Václavem Noidem Bártou (43) či Janem Bendigem (30). Celým večerem bude provázet Adéla Gondíková (50). Právě Bára bude jedinou z vystupujících, která si pamatuje samotného Karla Vlacha. „Zpívat s ním byla vždy prestiž. Tento orchestr si zakládá na vysoké úrovni. Byl to úžasný, malý, sympatický pán,“ zavzpomínala zpěvačka.

Celý Superchat s Bárou Basikovou si pusťte ve videu nahoře nebo si ho poslechněte ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám