Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří mezi nejúspěšnější české modelky, v patnácti letech vyhrála světovou soutěž Elite Model Look. Protože pracuje hlavně v zahraničí, udržuje si extrémně štíhlou postavu. I tak Denisa Dvořáková (34) ještě v Survivoru zhubla.

„Po návratu jsem vypadala jako somálský dítě, bříško jsem měla nafouklý a tvrdý. To jsem nikdy předtím nezažila. Bylo těžký to tělo srovnat, než si zvyklo na stravu třikrát denně a i teplé jídlo,“ řekla v pořadu Superchat Denisa.

Pár kilo Denisa za dvacet dní na ostrově téměř bez jídla shodila. „Šlo něco dolů. Nezdá se to. Asi tři čtyři kila, ale za těch pár dní to bylo zpátky. Jsem na své váze,“ upřesnila.

Hned po návratu se vrhla na fast food. „Jako první jsem si objednala mekáče a thajský jídlo. Snažila jsem se začít zlehka, žaludek jsem měla scvrklý,“ vysvětluje Dvořáková.

Řada modelek téměř nejí, aby si udržely postavu, to není případ Dvořákové. „Nějaké modelky nejedí, já jím normálně a všechno. Vyrovnávám to sportem. Radši si jdu zaběhat, abych si mohla dát smažák. A strašně se těším na knedlo vepřo zelo a až mi babička upeče jablečný koláč,“ dodala Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám