Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) promluvila o ženských problémech, které ji v Dominikánské republice na pustém ostrově v reality show Survivor trápily. Přiznala, že křeče a bolesti kvůli menstruaci snášela velmi těžce.

„Menstruace se mi úplně rozhodila. Všem holkám se nám to synchronizovalo. Naprosto. Měly jsme to ve stejnou dobu,“ řekla Super.cz Ornella.

„Chlapi si neumí představit, jakou komplikací to je. Hlad, je ti zle, do toho ti přijde menstruace. Máš křeče, bolesti a máš jít na souboj,“ vzpomíná Ornella, která reality show kvůli zdravotním problémům opustila jako třetí.

Přiznala, že právě ona trpí na velké menstruační bolesti. „Já měla ženské dny v den výzvy, kdy jsem musela hodit záda na klouzačku a pak plavat. Doma mě Pepa, když mám menstruaci, vidí v županu, dá mi čokoládu a já ležím v křečích. Nechápal, že jsem dávala takové výkony. Prášek na bolesti mi nikdo nedal,“ dodala Koktová s tím, že jediné, co od produkce ženy dostávaly, byly tampóny. To bylo bez problémů zajištěno.

Reklama

Další články

Načítám