Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz má nový kabát, a proto i naše talk show Superchat si zasloužila speciálního hosta. Zpěvačka Dara Rolins (51) velmi otevřeně promluvila o svém soukromí, vztahu s Pavlem Nedvědem, stavění nových domovů v Itálii i v Česku i o plastikách. A také o tom, že i po více než dvou letech vztahu se nikdy nepotkala s dětmi svého partnera.

Vztah s Pavlem Nedvědem je doslova zalitý sluncem a Dara vedle jediného českého fotbalisty, který získal Zlatý míč, jen září. Přiznává, že netušila, že dva roky před padesátkou pozná osudového muže a bude zažívat takovou lásku.

„Nečekala jsem to, ale nepřekvapilo mě to, protože jsem si zase ověřila další životní moudro, že všechno má svůj čas. I ten náš vztah se měl stát teď, teď jsme se měli potkat. Ne dřív, ne později. Už jsme na sebe jednou narazili a prostě jsme se jen minuli. Před dvanácti lety jsme spolu fotili kampaň a nezanechalo to v nás žádnou významnou stopu,“ řekla moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Superchat Dara Rolins.

Zkrátka to, že jsme se znovu potkali, se stalo ve správný moment a takhle to mělo být

„Zkrátka to, že jsme se znovu potkali, se stalo ve správný moment a takhle to mělo být. Měli jsme mít odžito. Všechny ty rozchody, slzy, radosti, pláč, ty věci tě vyformujou a už dobře víš, co chceš a ještě víc co nechceš. A najednou tady před tebou stojí muž a ty si řekneš: to je on. A asi to tak bylo i obráceně, protože to bylo vlastně velmi rychlé ve smyslu, že jsme velmi rychle pochopili, že jsme tady teď pro sebe,“ usmívá se zpěvačka.

Pavel Nedvěd má nádherný vztah s Dařinou dcerou Laurou, která v jejich novém pražském domově, který se staví, bude mít i vlastní byt s vlastním vchodem. Jak to má naopak Dara s Nedvědovými dětmi Ivankou a Pavlem? Ivanka nyní pobývá v Americe, Pavel v Itálii.

„Pavlovy děti už jsou dospělé, mají svůj život, své rodiny. Samozřejmě jsou vítány, můžou k nám kdykoli přijít a zůstat, my budeme nejšťastnější. Pavel má krásné vztahy s dcerou i se synem,“ prozradila Dara s tím, že ona se s nimi zatím ale neviděla.

„Já se přiznám, že jsem je ještě nepotkala osobně, ale samozřejmě o nás vědí, ostatně jsme spolu víc než dva roky. Ale všechno má svůj čas. Chápu to, každý žije jinde v cizině. Je to normální, a ani to významně neřeším. Až se to jednou stane, tak si ruce podáme a  seznámíme se i osobně,“ říká otevřeně.

Že zatím neměly Pavlovy děti chuť se seznámit, naprosto respektuje. „Rozumím tomu a nemám s tím nejmenší problém,“ dodala zpěvačka.

Co dalšího Dara v exkluzivním, velmi otevřeném rozhovoru prozradila? Jak se připravuje na své dva připravované koncerty v O2 areně, které proběhnou v lednu příštího roku? Pusťte si video nebo si Superchat poslechněte na podcastových platformách.

Reklama

Další články

Načítám