Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) nafotila kampaň se svojí dcerou. Hlavní roli na fotografiích Lukáše Kimličky hrají vlasy. Laura se nechala nafotit pro vlasovou kosmetiku, kterou Dara přivádí na trh. Ta voní po parfému, který nese jméno její dcery. „Parfém se jmenuje Lola a díky tomu je i Lola v kampani,“ řekla Super.cz Dara.

Zpěvačka si focení s dcerou užila. „Vždycky si užívám, když s ní můžu fotit. Často se mnou na akcích není. Ona to nevyhledává. Nechce být součástí šoubyznysu, a mně se to i moc líbí, že se nikam necpe, nic nezneužívá. Je mi to vlastně hrozně sympatické,“ upřesnila zpěvačka. Lola chyběla na křtu vlasové kosmetiky. „Je ve škole,“ dodala Dara.

Podívejte se v naší fotogalerii na společné fotky Dary s její dcerou Laurou, která vyrostla v pořádnou kočku. Má skvělou postavu, dlouhé nohy, pekáč buchet na břiše a nádhernou tvář i vlasy. Modelkou být ale nechce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám