Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Vémola před rokem podstoupila poslední plastiku. Byla na reoperaci svého pozadí v Turecku. Jak sama říká, šlo o poslední zákrok, na který šla. Lela v pořadu Superchat promluvila také o zpackaných zákrocích.

„Operace v Turecku byla nutná kvůli zdravotním důvodům. Byla to operace, ze které jsem se dlouho dostávala. Velmi mě to bolelo. Musela jsem do toho ale jít. Když máš zdravotní problém a něco pokažené, je potřeba to napravit,“ řekla pro Super.cz Lela.

Kromě pozadí si nechala v zahraničí znovu upravit také nos. Na zákroku byla v Iránu. „Operace nosu v Iránu je nejlepší věc, kterou jsem udělala. Jsem nejvíc spokojená. Bylo to tam v pořádku, necítila jsem nebezpečí. Jsem ráda, že jsem se tam svěřila do rukou dobrého lékaře, tady by mi nikdo takový nos neudělal. To bylo nejlepší rozhodnutí v mém životě,“ usmívá se influencerka.

Lela přiznává, že řada plastik byla chybou. Hlavně v minulosti. Právě kvůli zpackaným zákrokům musela pod kudlu znovu.

„Když jsem byla mladší, nebylo to na takové úrovni, nebyly informace o lékařích jako nyní. Lituju, že mi tehdy neměl kdo poradit. Měla jsem tvrdou hlavu, šla jsem si za svým, velmi toho lituji. Zpackali mi to,“ krčí rameny.

Nyní už žádný zákrok neplánuje. „Jsem spokojená s tím, jak vypadám. Bude mi 35, mám krásné zdravé děti. Nikdy nebudu vypadat jako dvacítka, ale jsem spokojená,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám