Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) si nadále užívá romantické chvilky na dovolené s manželem Karlosem Vémolou (38). V Thajsku už stihla potěšit všechny své fanoušky parádními fotkami v plavkách. Naposledy se nechala zvěčnit v kanárkově žlutých plavečkách, v nichž opět dokonale vynikla její chirurgicky upravená ňadra.

„Holky chtějí hlavně sluníčko,“ okomentovala fotku vnadná Lela, která byla záhy zavalena doslova lavinou pochval. „Taková postavička, po dvou dětech, klobouk dolů,“ zaznělo v komentářích. „Překrásná. Jsem zvědavá, kde teď ty hejterky budou hledat chybu, dokonalost,“ chválila ji jedna z dam. „Krásná, a to břicho?“ přidala se další. Lela si relax v exotice očividně užívá. S manželem si ale na dovolené dopřála romantickou večeři, která měla dramatické zakončení.

Jak Lela přiznala na sociální síti, byla strachy bez sebe! S manželem se vraceli z večeře na motorce, vnadnou blondýnku však při cestě vyděsili toulaví psi. Ač je zvyklá na zvěřinec, který má doma, zvuky přírody ji polekaly.

„Jela jsem s manželem na motorce z restaurace, byla tma, nebylo to vůbec osvětlené, držela jsem se ho extrémně pevně, protože jsem se bála, byl tam šum přírody, slyšela jsem zvířata… Bylo to jako z hrůzostrašného filmu,“ popsala děsivý zážitek Vémolova žena. Naštěstí vše dobře dopadlo.

„Je tam hodně toulavých psů, jeden z nich se za námi rozběhl, začal štěkat, myslela jsem si, že se do mě zezadu zakousne. Můj muž se smál, ale já jsem se strašně lekla,“ přiznala blondýnka. Naštěstí vedle sebe měla svalnatého ochránce.

Reklama

Další články

Načítám