Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Podzimková (34), za svobodna Josefíková, má s manželem Matějem Podzimkem, který je scenárista, téměř tříletou holčičku Lotu. A během rozhovoru s moderátorem Ondřejem Kočím v našem pořadu Superchat sympatická brunetka prozradila velkou novinku. Eva je podruhé těhotná.

Já i manžel máme sourozence. Oba máme sestru, takže pro nás bylo naprosto přirozené uvažovat o konečném počtu členů rodiny čtyři. A vlastně se to už děje a ten sourozenec brzo přijde,“ svěřila se nám herečka s krásnou novinkou.

Zda to bude chlapeček, nebo holčička, je rodičům jedno. „Řeknu teď klišé, ale je pravdivé. Chtěla bych zdravé děťátko, a jestli to bude holka, nebo kluk, to ať si vyřídí to dítě nebo Pán Bůh nebo kdokoli. Je nám to jedno. Hlavně, ať je to spokojené a veselé dítě,“ usmívala se budoucí dvojnásobná maminka.

Herečku diváci televize Prima uvidí od 28. ledna v seriálu Sedm schodů k moci. Jedná se o fiktivní story inspirovanou českým politickým prostředím po roce 2000. Jak to má ale herečka s dalším natáčením? Dá si teď pauzu, aby se naplno mohla věnovat rodině?

„Předpokládám, že to tak dopadne, protože se snažím uchránit si čas pro rodinu. Je mi jasné, že je rozdíl mít doma jedno dítě nebo mít jedno malé dítě a druhé miminko, takže se asi na chvíli ztratím, ale nevím, na jak dlouho to bude. A jestli mě brzy čeká nějaká práce, se uvidí, to je zatím ve hvězdách,“ dodala Eva Podzimková.

Reklama

Další články

Načítám