Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na blížícím se Galakoncertu Orchestru Karla Vlacha a hostů v pražském Kongresovém centru bude zpěvačka Bára Basiková (61) jednou z vystupujících. A můžeme říct, že to pro ni bude i takový rodinný večer. Za bicími totiž sedí její zeťák, manžel dcery Aničky.

Tuto informaci na Báru veřejně práskl její kolega Vašek Noid Bárta (43). „To nebudu komentovat,“ smála se Bára na adresu zpěváka během našeho rozhovoru.

Chtěla totiž svého příbuzného před novináři utajit, když to ale Noid veřejně práskl, ochotně s ním novinářům zapózovala. „Tak nebudu se přece stydět za svého zetě, který je mimochodem úplně úžasný,“ popsala Super.cz Bára rodinné vztahy.

Zpěvačka se tohoto galakoncertu nemůže dočkat. Jak sama říká, jako jediná z vystupujících zpívala i přímo se zesnulým Karlem Vlachem. „Zpívala jsem s nimi už několikrát, ale tohle bude opravdu velkolepé, tak se moc těším,“ dodala Bára o koncertu, který proběhne 13. prosince. Bude tak hodně spjatý s Vánocemi. Kromě Báry a Noida zazpívá také Jan Bendig (30) a večerem bude opět provázet Adéla Gondíková (50).

Reklama

Další články

Načítám