Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) oslavila 1. listopadu 50. narozeniny. Své vnady ukázala v několika českých filmech, jako např. Báječná léta pod psa, Duše jako Kaviár nebo Kájínek. Alice byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat. Prozradila, že se svlékáním je konec. A to především kvůli jejím dětem Alici a  Václavovi. A také to, že platformu OnlyFans si nikdy nezaloží, přestože je o to často žádána a před časem na Instagramu Simony Krainové prohlásila, že do toho půjde také.

„OnlyFans nemám a mít nebudu. Já bych neměla, co nabídnout ve svém věku. Můj Michal by nebyl rád. A děti už vůbec ne,“ řekla v Superchatu Alice.

Nabídky na poslání fotek dostává často i na Instagramu. A překvapivě po ní nechtějí tak často posílat vnady, jako jiné části těla.

„Chtěli po mně poslat nohu. Když vidím, jaký je zájem o nalakované prsty u nohou, chodidla, tak bych o tom měla možná uvažovat za nějakou částku, ne?“ směje se Alice s tím, že to rozhodně neplánuje.

„Špinavý chodidla po mně chtěli poslat,“ to mě překvapilo, upřesňuje. Právě tato část těla je prý nejčastěji žádaná. „Chodidla po mně chtějí posílat nejvíc, to stoprocentně,“ šokuje.

Neplánuje ani svlékání na Onlyfans, ani nikde jinde. „Definitivně bych nešla do ukazování prsou ve filmu i kvůli dětem. Nahou scénu bych už netočila kvůli dětem. Jim to vadí,“ vysvětluje.

Filmy, kde ukázala vnady, jako např. Báječná léta pod psa, Duše jako kaviár nebo Kájínek, dokonce nikdy její děti neviděly. „Doma se na to cíleně nekoukáme. Co vím, tak Duši jako kaviár nebo Kájínka neviděly. Vědí to, řekla jsem jim to samozřejmě, ale nedíváme se na to,“ dodala Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám