Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) už vstoupila do klubu padesátnic, právě dnes slaví své kulaté narozeniny. A vypadá to, že se mezi ně dostala omylem.

Dvojnásobná maminka totiž vypadá stále skvěle a postavu by jí mohly závidět i výrazně mladší ženy. Není divu, že se ráda pochlubí figurou v plavkách. A to na všechny možné způsoby. U bazénu, u moře, na balkóně…

V plavkách by snad Alice klidně trávila každý den, pokud by to bylo možné. Na její plavkové variace se podívejte do galerie. Herečka si jinak z padesátky nic nedělá.

„Když dá pán bůh, tak nás to čeká všechny. Je to super, člověk k tomu tak musí přistupovat. To, že přijde přechod, víc vrásek a nevím co, tak to přijde. To je život a je to naštěstí spravedlivé. Také jsem byla mladá, krásná a pružná. Teď jsem starší, méně pružná a krásná, ale patří to k tomu,“ řekla Bendová nedávno Super.cz se smíchem s tím, že padesátka pro ni není zas až takový zlom.

Ten prý prožila ve třiceti letech. Padesátka ji ale nijak nestraší. „Myslím si, že když ta ženská žije normální a šťastný život, tak neřeší, že má padesát nebo šedesát,“ dodala Bendová.

Reklama

Další články

Načítám