Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dalším díle pořadu Retrojízda se náš štáb vydal domů k herečce Báře Štěpánové (64). Ta ve velmi otevřeném rozhovoru prozradila, že mají s manželem hudebníkem Miroslavem Barabášem (62) oddělené ložnice a že to jejich vztahu prospívá.

„Byly v tom životě chvíle, kdy jsme spolu potřebovali být, tak jsem se svým mužem spávala u něj v pokoji, ale jinak mám svůj pokoj. Tam člověk nemusí dělat žádné kompromisy co se týče zařizování, takže můj pokoj je holčičí, vlastně zvláštně ulítlej pokoj,“ prozradila herečka.

Štěpánová se ale v rozhovoru rozpovídala i o tom, proč dnes nerada vzpomíná na svou roli Bedřišky ve filmové sérii o Básnících. Zmínila také své obavy o konci Babety v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Řeč došla i na Bářinu obsesi ze změn a nových míst, která ji často výrazně ovlivňuje život. Nový díl Retrojízdy tentokrát přímo z domu Báry Štěpánové vychází ve čtvrtek 11. ledna na Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám