Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová hvězda Hanka Křížková (66) je známá hlavně svým pozitivním přístupem k životu. Ten jí zůstal i v těžkých chvílích, kterých v jejím životě bylo opravdu dost. Dnes se svými blízkými kamarády – herečkou Naďou Konvalinkovou nebo básníkem Ivo Šmoldasem objíždí Česko na debatních roadshow. Společně baví diváky svými historkami i trapasy. A o jeden trapný moment ze života se zpěvačka podělila i s námi při natáčení nového dílu Retrojízdy.

„Já jsem byla na jedné módní přehlídce, chvíli jsem měla pauzu, protože jsem zpívala uprostřed. Tak jsem šla k baru, ale aby mě lidé neviděli, tak jsem si sedla zády ke stolečku. Měla jsem kávu, držela jsem hrneček a najednou na ten podšálek přistála pětikoruna. Já jsem totiž seděla u záchodků a lidé si mě spletli s hajzlbábou. Ty peníze jsem ale nevrátila, protože jsem si je plně vydělala,“ vyprávěla štábu Super.cz.

Zpěvačka přivítala moderátora Marka Terebu na své nové rozlehlé terase – v bytě, který si pořídila teprve nedávno. Kromě venkovní části jsme nahlédli také do kuchyně a obývacího pokoje. Ten zdobí převážně obrazy od výtvarnice a herečky Ivy Hüttnerové.

Řeč došla ale i na méně úsměvná témata. Prozradila nám, že málem přišla o nohu při operaci, která se zkomplikovala. „Oni mi to utajili, že jsem byla v takovém dramatickém stavu. Nevím, jak bych reagovala na to, že možná přijdu o nohu,“ svěřila se.

Promluvila o plánovaném konci v muzikálech i o tom, jak to má aktuálně s muži. Herečka otevřela také téma děti, jak si dnes kompenzuje to, že se jí nikdy nepodařilo mít vlastní.

Reklama

Další články

Načítám