Hlavní obsah
Článek

Do nového dílu pořadu Mámy z bulváru přijala pozvání finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková (40). Její účast v soutěži krásy bohužel dost zastínily události, které zažila ve vztahu s bývalým přítelem. Prošla si domácím násilím, o němž se naštěstí nebojí mluvit nahlas a motivovat tím další ženy, které si procházejí podobnými zkušenostmi.

Opustit manipulátora totiž není snadné, expřítel jí vyhrožoval až tak krutě, že měla strach i o své blízké, od kterých ji postupně odstřihl. Romana ale sebrala dostatek odvahy k tomu od něj odejít. To ovšem často nejde jen tak ze dne na den, důležitá je proto dostatečná a důkladná příprava. Jak by měla probíhat, radí nejen svým klientkám, ale i v našem videu.

Když se z toxického vztahu oklepala, zdálo se, že už vše bude zalité sluncem. Našla si nového muže, za kterého se i vdala a porodila mu syna Maxíka. Manželství ovšem nevydrželo, a ač dělala vše pro jeho záchranu, nakonec přišel zdlouhavý rozvod. I o něm se statečně rozpovídala.

Ta nejhorší noční můra ale přišla až po něm. Maxík se jedné noci začal dusit takovým způsobem, že se Romana bála, že nepřežije. Naštěstí tehdy vše dobře dopadlo, ale ještě po dvou letech je na zrzavé krásce vidět, že jí vzpomínky na jednu z nejhorších nocí jejího života vhání slzy do očí.

V tuto chvíli je Romana šťastná po boku nového partnera. S moderátorkou Lucií Černou si povídala nejen o tom, jaké společné zájmy jejich vztah utužují, ale i o tom, jak jejího nového přítele přijal syn Maxík. Bere ho jako nového tátu, nebo spíš jako kamaráda?

Další články

Načítám