Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hostem dnešního dílu pořadu Mámy z bulváru byla modelka Kristýna Schicková, která je nejen sestrou hvězdného fotbalisty Patrika Schicka, ale také maminkou dvou chlapečků Eliota (4) a Liama (1). Jak úspěšná modelka snáší, že je ve svém rodném Česku neustále titulována „sestrou slavného fotbalisty“? Nemrzí ji, že je tady její těžce vydřená modelingová kariéra v USA věhlasem jejího bratra trochu zastíněna?

Modelingovou kariéru zahájila Kristýna už ve 13 letech. Kdo jí byl tehdy největší oporou? Nelituje, že tím přišla o kus dětství? A dokázala by si představit, kdyby některý z jejích synů ve 13 letech odletěl za prací do zahraničí? Svěřila se ale i s tím, jak se cítila po boku modelingových es jako Naomi Campbell či Gigi Hadid a který „kšeft“ pro ni byl nejprestižnější.

V USA měla Kristýna vše, na co si vzpomněla, a žila si svůj americký sen. Cestovala po celém světě a dostávala jednu prestižní zakázku za druhou. Možná si lámete hlavu nad tím, co ji vedlo k tomu se toho všeho vzdát a vrátit se do Česka. Asi nikoho nepřekvapí, že za tím byl osudový muž. Ale nejen ten…

Bez sociálních sítí se dnes žádná modelka neobejde. Jak to s nimi má Kristýna? Jaké měla kupříkladu reakce na fotky pár týdnů po porodu, kdy na jejím těle nebylo po těhotenství ani památky? Dočkala se pochvaly, nebo spíše závisti?

Přestože zejména druhý porod popisuje jako snadný, její cesta k mateřství byla dost trnitá. Za sebou má tři potraty. Který pro ni byl nejtěžší a proč?

Na otázku, co by si právě teď přála, měla modelka trochu problém odpovědět. Má prý totiž vše, po čem kdy toužila. Jedna věc jí ale možná přece jen k úplnému štěstí chybí. Co by nejen sobě, ale i svému manželovi a dětem chtěla dopřát? To vše a nejen to se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám