Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Fashion Boss. Náš módní kat Filip Vaněk (46) si tentokrát posvítil na módu z muzikálových premiér a jako vždy si nebral servítky. To, co slavné dámy považují za večerní šaty, přirovnal hvězdný stylista k říze přes plavky, jevištním kostýmům, ale i k oblečení sekretářky, nebo dokonce uklízečky! A vzpomněl si i na Schwarzeneggera. Kdo ho naopak mile překvapil?

Kamila Nývltová si své šaty měla vzít spíš na pláž, Natálka Grossová v těch svých měla zpívat Rusalku. Tak zněla ta mírnější hodnocení… Co Filip říká například na poněkud svérázný outfit Petra Pechy? A který film s Arnoldem Schwarzeneggerem si vybaví při pohledu na šaty krásné Jany Doleželové? Jak dopadl pomyslný souboj dvou operních pěvkyň, o kterých je Filip přesvědčen, že všeobecně nemají vkus? A která ze zpěvaček mu připomíná stromeček? Hodnocení odborníka na módu si většina zpěvaček a hereček za rámeček nedá…

Že si podle Filipa slavné dámy často neumí pro danou příležitost vybrat správnou kabelku či obuv, už víme z předchozích dílů. Teď se ale pozastavil i nad jejich líčením. Kupříkladu dýdžejku Andreu Pomeje už bychom si bez výrazného make-upu snad ani nedokázali představit. Co na to říká náš Fashion Boss? Líčení ale patřičně zkritizuje i dalším dámám, přítelkyní Mariana Vojtka Helenou počínaje a Natálkou Grossovou konče.

„Sežrat“ to ale dostane i hvězda takového formátu, jako je Kateřina Brožová. Co je špatně na šatech Venduly Pizingerové či maskulinním stylu Kristiny Kloubkové? Nejen to, ale mnohem více se dozvíte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám