Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo propadl a naopak zazářil na Českém lvu a jak si vedly naše hvězdy ve srovnání s těmi světovými na udílení cen Oscar, které se konalo jen pár dní poté? Na to si posvítil hvězdný stylista Filip Vaněk (46)v našem pořadu Fashion Boss.

Nejlépe oblečená na Českém lvu byla podle něj Klára Issová. Obecně z hlediska vkusu hodnotil letošní ročník za vydařený, samozřejmě se ale našlo i mnoho těch, kteří u něj propadli.

K lépe hodnoceným patřila například Ewa Farna (30). „Její cesta je famózní, Eva se dostala mezi nejlépe oblékané ženy šoubyznysu. Jediné, co by v tomto případě měla udělat, je vyhodit stylistku. Dát kabelku tohoto typu je špatně. To je kabelka do práce nebo na rande, ne na Českého lva. Kabelky obecně nepatří na červený koberec, z charakteru věci ji tam nemají ženy mít. Tu dejte někomu podržet,“ řekl Vaněk na adresu zpěvaččina outfitu.

Nešetřil kritikou na DJ Luccu, Halku Třešňákovou nebo Anetu Krejčíkovou, neunikla ani Kordula Stropnická. „Má porno make-up, udělala ze sebe starou mladou. I co se týče šatů. Psaníčko je zbytečně velké. Moc tlačí na pilu a nedisponuje dobrým vkusem. Cílem make-upu je ženě pomoci, ne z náctileté dívky udělat udržovanou padesátku,“ okomentoval to Vaněk.

Jak dopadly další české celebrity? A jak si vedly světové hvězdy na Oscarech? Podívejte se na další díl Fashion Bosse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám