Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alice Bendová (50) oslavila 1. listopadu 50. narozeniny. Vždy byla brána za jednu z největších českých sexbomb. Své vnady několikrát ukázala před kamerou, poprvé to bylo před 26 lety v dnes již legendárním snímku Báječná léta pod psa.

Alice byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat. Co prozradila? Například to, že boj s váhou je její celoživotní, nedokáže si odepřít jídlo. Jak sama říká, radši bude mít pár kilo navíc než být hladová a otrávená.

„Prostě si strčím do pusy brynzu se smetanou, je to hrozně tučný, ale já nemám vůli to nesežrat,“ řekla v Superchatu s úsměvem Alice.

„Samozřejmě že by mi bylo líp, kdybych měla o osm kilo méně. A cítila bych se líp. Ale není to nic, z čeho bych se hroutila. Nechci za každou cenu v padesáti vypadat na třicet. Nemám na to ani energii. Není to, jak to bylo, nikdy to nebude. Já nehodlám věnovat 90 procent života sama sobě, abych na sobě pracovala,“ vysvětluje herečka.

Sama má prý už vychytané úhly, ve kterých se fotí a prezentuje na sociálních sítích. „A pak se celý pobyt na Tenerife pořád modlím. Modlím se za to, aby mě někdo nevyfotil a někam to nedal a neposlal,“ dodala se smíchem Alice v Superchatu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám