Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hledáte vzrušení v ložnici, které překračuje obvyklé normy? Podívejme se společně na tři znamení zvěrokruhu, která zaručeně přinesou do vašeho intimního života vzrušení. Tato znamení mají doma bohatou sbírku erotických pomůcek a neváhají je využít.

Rak (22. června - 22. července)

Kdyby náhodou, tak od nás tyto rady a pomluvy nemáte, ale věděli jste o tom, že Raci jsou známí jako experti na nevěru? Jsou oddaní své rodině a jsou ochotni pro ni udělat cokoliv, avšak za kvalitní sexuální zážitek jsou schopni vydat se až na konec světa. Stejně tak jsou nadšeni pro používání erotických hraček. Raci mají slabost pro pouta, bičíky a oční masky. Pokud se rozhodnete jít s nimi do všeho, budou vás milovat až na věky. To vám garantujeme.

Panna (23. srpna - 22. září)

Po náročném pracovním týdnu může být váš zájem o společné chvíle v ložnici na bodu mrazu. Avšak partnerova schopnost rozzářit večer romantickou a smyslnou masáží může vše změnit. Co kdybyste mu tuto péči vrátili stejným láskyplným gestem? Nezapomeňte, že když jde o fantazii, možnosti jsou nekonečné. Panny jsou otevřené používání sexuálních hraček, protože to činí jejich milostný život výjimečným. Mají odpor k rutině a všemu, co se stává předvídatelným, se snaží vyhnout. Preferují velmi specifické hračky, které nemusí vyhovovat každému. S Pannami zažijete mnoho dobrodružství, protože doma mají skutečně bohatou kolekci.

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Střelci vstoupí do března s velkou vervou. Společně se svou drahou polovičkou se vydají na výlet do oblíbeného nákupního centra. Místo toho, aby si vybírali nové oblečení, jejich pozornost upoutá převlékací kabinka. Tam se diskrétně ukryjí a prožijí nezapomenutelný sexuální zážitek, který překoná všechny jejich dosavadní zkušenosti. Pokud jde o nákup hraček, Střelci jsou v tomto ohledu šampioni. Ženy narozené v tomto znamení často vlastní doslova tajnou skříň plnou hraček! Jsou velmi otevřené všemu, co jim může přinést potěšení. Také jsou expertkami na masturbaci a často ovládají umění používání těchto hraček lépe než jejich partneři. Nebojí se objevovat, co jim přináší radost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám