Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další týden je v plném proudu. I tentokrát si pro nás hvězdy připravily velké překvapení, a to nejen co se soukromého života týče, ale i po naší erotické stránce. S jakým znamením se budete nudit a kdo vás překvapí? Tento týden se můžete těšit nejen na vzrušení, ale také velké zklamání, tak buďte připravení.

Beran

Beran tento týden bude spíše unavený a na sex nebude mít myšlenky. Pokud ho však chcete potěšit a připravit mu nějaké překvapení, zkuste romantickou večeři v sexy erotickém oblečku. Jedině tím ho dokážete navnadit.

Býk

Tento týden s Býkem zažijete týden plný sexu. Ačkoliv vás to bude chvilkami obtěžovat, bude to jeden z nejlepších týdnů, jaký si spokojení partneři mohou přát.

Blíženci

Blíženci tento týden budou mít trochu italskou domácnost. Ačkoliv by žena v tomto hvězdném znamení chtěla sex každý den, muži se spíše zdráhají a přemýšlejí, jakou výmluvu si pro svou partnerku připravit. Takže pokud váháte, raději to nechte plynout přirozenou cestou.

Rak

Raci, tento týden rozhodně nebudete nejlepší sexuální partneři. Pokud nechcete svou partnerku zklamat, raději se vymluvte, že vám není dobře. Lepší než unuděný sex s nejasným vrcholem.

Lev

Lvi se tento týden opravdu vyznamenají. Nejenže pro svou partnerku připraví romantickou večeři, ale zajistí i příjemný wellness pobyt, kde to pro romantiku bude jako stvořené. Vzhůru k lepším zítřkům, čeká vás jen to nejlepší.

Panna

Panny, raději na sex zapomeňte. Nejenže na něj nemáte náladu, ale žádný partner pod sebou nechce mít prkno. Pokud tedy nechcete ve vztahu udělat větší mraky, než jsou, raději řekněte, že máte problémy a nemůžete.

Váhy

Milé Váhy, štěstí je tento týden na vaší straně. Cokoliv si budete přát, váš partner vám to splní. A nejen to. Pokud se chystáte na něco velkého, právě teď je ta nejlepší příležitost. Směle do toho, hvězdy jsou na vaší straně.

Štír

Štíři, vy tento týden tak trochu stagnujete. Nejenže jste natolik unavení, že nemáte na sex ani pomyšlení, ale zároveň přemýšlíte, jak svou partnerku potěšit. Co to vzít z trochu jiné stránky a dopřát jí trochu odpočinku? Kupte jí masáž nebo jiný odpočinkový balíček.

Střelec

Střelci milují, když je partnerka uspokojuje ústy. Tento týden na to však nebude mít náladu a vy se budete cítit dotčení. Co to zkusit trochu jinak? Vždyť svého vrcholu můžete dosáhnout i jinou a zábavnou stránkou.

Kozoroh

Kozorozi mají tento týden opravdu otevřený novým zážitkům. Pokud chcete se svým protějškem v sexu zkusit něco nového, teď je ta pravá chvilka. Máte chuť na netradiční sexuální polohu, sex ve třech nebo soulož na neobvyklém místě? Jděte na to, protože tím si dokážete, jak moc se máte rádi.

Vodnář

Podle hvězd je tento týden napjatý. Pokud nemáte chuť na sex, budete to svému partnerovi dávat velmi nepříjemně najevo. Kromě toho se několikrát pohádáte a vy si uvědomíte, že tudy cesta nevede. Raději se zamyslete, jak jinak si to vynahradit.

Ryby

Milé Ryby, vy se budete mít opravdu dobře. S partnerem vyrazíte na skvělou dovolenou a navíc si uvědomíte, jak moc jste propojení. Pokud jste doposud váhali, zda je ten pravý, tak nyní si můžete být jistí.

Související témata:
Týdenní horoskop

Reklama

Další články

Načítám