Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál televize Nova Metoda Markovič: Hojer má za sebou slavnostní premiéru, kterou si nenechaly ujít nejen jeho hlavní hvězdy, ale ani další známé tváře ze světa českého showbyznysu. A že se party pěkně vydařila! Pivo teklo proudem, účastníci se zjevně dobře bavili a došlo i na tanečky.

Kupříkladu rozjařená moderátorka rádia Expres FM Barbara Hacsi, která se probojovala až do finále reality show Big Brother, dělala na fotografy roztomilé „opičky“ a vyplazovala jazyk. Herečka Sarah Haváčová zase naznala, že jí při tanci překážejí střevíčky na podpatku, tak si je zkrátka zula. Modelka Natálie Jirásková (19) se zpěvákem Adamem Mišíkem (26) snad ani nepotřebovali alkohol k tomu, aby si vyměňovali zamilované pohledy.

Skleničku šampaňského si dopřáli i vítězové reality show Love Island Christopher Jirout a Mária Glatzová či manželka Pavla Soukupa Isabela, pivem nepohrdli například Václav Neužil nebo Petr Lněnička. Jak se celebrity na večírku bavily, se můžete podívat ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám