Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůj debut na červeném koberci má za sebou po úterní filmové premiéře v Los Angeles dcera Bradleyho Coopera (49)Iriny Shayk (38). Šestiletá Lea, kterou si tatínek vzal jako svůj doprovod na promítání své filmové novinky Maestro, se přitom zdála být před fotografy a ve společnosti spousty slavných osobností jako ryba ve vodě.

Roztomilá blondýnka, která ve snímku o dirigentovi a skladateli Leonardu Bernsteinovi ztvárnila nejmladší verzi jeho dcery Jamie, pózovala před fotografy jako zkušená herečka a měla možnost se setkat a popovídat si s dalšími přítomnými celebritami, mezi nimiž nechyběly zpěvačka Lady Gaga či herecká kolegyně jejího tatínka Carey Mulligan. Ta ve filmu představuje dirigentovu životní lásku, herečku Feliciu Montealegre Bernstein, s níž měl Leonard tři děti. Kromě Jamie, která jako jediná následovala otce a stala se hudební skladatelkou, ještě herečku Ninu Marii Felitiu Bernstein a herce Alexandera Bernsteina.

Náležitě pyšná na svou dceru, ale i expartnera, s nímž ji stále pojí skvělé vztahy, byla i Irina Shayk. Ta na svém Instagramu po jejich vystoupení na premiéře v Los Angeles napsala: „Gratuluji filmu Maestro. Jsem tak pyšná na taťku a Leu.“ A přidala pár růžových srdíček.

Související témata:
Lea De Seine

Reklama

Další články

Načítám