Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodští herci Jennifer Garner (52)Bradley Cooper (49) nemají společné pouze účinkování v úspěšném seriálu Alias, ale také to, že jim to nevyšlo s partnery, s nimiž založili rodinu. Oba s nimi ale mají stále skvělé vztahy, což rozhodně nebývá zvykem. Když se ovšem tihle dva bývalí kolegové sešli po dvaceti letech během pondělní akce k hercově novému filmu Maestro, rozhodně si měli co říct a hodně se nasmáli. Navíc by jim to spolu moc slušelo, nemyslíte?

Zatímco Bradley sdílí své jediné dítě, šestiletou dceru Leu, s modelkou Irinou Shayk, Jennifer počala rovnou tři potomky během manželství s Benem Affleckem. Kromě dcer Violet (17) a Seraphiny (13) mají ještě jedenáctiletého syna Samuela, kterého často chodí podpořit na jeho sportovní zápasy. Jejich skvělé porozvodové vztahy by jim mohly závidět mnohé páry.

Bradley se s Jennifer během víkendu, kdy se promítal jeho nový snímek Maestro, v němž Cooper ztvárňuje dirigenta a skladatele Leonarda Bernsteina, sešel v losangeleském muzeu Akademií filmových umění a věd. Stalo se tak více než dvě dekády po jejich veleúspěšném účinkování ve špionážním drama seriálu Alias.

Přestože by Cooper s Garner byli hezký pár, zřejmě zůstane jen u přátelství. Rodák z Pennsylvánie je v posledních týdnech spojován s modelkou Gigi Hadid a Jennifer pro změnu randí s menší přestávkou už pět let s americkým obchodníkem a advokátem Johnem Millerem.

Reklama

Další články

Načítám