Hlavní obsah
Článek

Známé osobnosti koupelnu nenavštěvují pouze kvůli hygieně, ale milují svůj dokonalý odraz v zrcadle. Se svou podobou je řada z nich tak spokojená, že se o výsledek musí podělit se svými fanoušky.

Některé celebrity jsou přesvědčeny o tom, že každý den vypadají jinak, a tak chrlí fotky ve velkém. Co si ale počít ve chvílích, kdy není po ruce nikdo, kdo by je vyblýsknul? Ideálním řešením je využít zrcadlo a do záběru kromě odhaleného těla dostat i drahý mobilní telefon.

Přebornicí v koupelnových selfies je zpěvačka Nicki Minaj (31), která má neustále potřebu vystavovat na odiv své mohutné vnady i statné pozadí. Obě přednosti ale bohužel na jeden snímek nedostane, a tak se musí fotit na etapy.

Před zrcadlem se pravidelně nakrucuje také hrdá majitelka silikonových ňader, která nedávno oslavila jejich první narozeniny. Courtney Stodden (19) si snad není schopná ani umýt ruce bez toho, aby pořídila další selfie do své sbírky.

Po sprchování své tělo s oblibou v zrcadle sleduje i britský komik Russell Kane, který je na svou svalovou výbavu patřičně hrdý. Do světa tak vyslal fotku, na níž si ručníkem halí jen rozkrok. Dokonalými křivkami disponuje i polská topmodelka Joanna Krupa, ale ta na rozdíl od něj nemá odvahu vyfotit své odhalené tělo i s obličejem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám