Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanouškům zpěváka Sama Smithe (31) neuniklo, že se jejich oblíbenec delší dobu potýká s mentálními problémy. Nejen kvůli bizarním snímkům, které sdílí na sociálních sítích, ale především díky tomu, že o svých problémech mluví docela otevřeně.

Nyní se svěřil, jak během terapie, která trvala 18 měsíců, konečně překonal své nízké sebevědomí.

„Nepořádek ve vaší hlavě není jenom nepořádek, je vaší součástí. Pokud se budete pořád měnit, snažit se být dokonalí a mít život bez problémů, bude vás to jenom víc bolet.“ napsal na svém Instagramu zpěvák, který už ve 12 letech podstoupil první liposukci.

Nedávno také promluvil o tom, že má problém s vlastní identitou a momentálně se cítí spíš jako bezpohlavní. Magazínu GQ také svěřil, že musel vyhledat pomoc terapeuta kvůli traumatickým zážitkům z minulosti, které mají vliv především na jeho milostný život.

Smith v loňském roce ukončil 9měsíční vztah s hercem Brandonem Flynnem, důvodem rozchodu byl prý nedostatek času, ale Smithe rozchod prý velmi zlomil. Údajně se totiž jednalo o jeho nejvážnější vztah a Flynn mu prý úplně změnil život. Vypadá to, že od té doby je držitel několika Grammy a Oscara stále single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám