Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák rockové kapely Krucipüsk Tomáš Hajíček (57) se po nehodě na motorce dává dohromady v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Hudební skupina nyní fanouškům poskytla další informace a má pro ně dobré zprávy. Zpěvák, který jen o vlásek unikl smrti, je na tom prý mnohem lépe.

„Hola, tak snad jsem z nejhoršího venku, zvolal by strejda Tomáš. Cesta nebude úplně jednoduchá a krátká, ale Tomáš je tvrďák a do léta daleko,“ informovala kapela na sociálních sítích. Upřesnila také, že Hajíček byl zkušený motorkář a nebyl viníkem dopravní nehody.

„Abychom předešli dohadům, Tomáš není viníkem nehody. Tím je pán v osobním vozidle, který mu vjel do cesty, a i přesto, že je strejda velmi zkušený jezdec, nedalo se střetu s náklaďákem zabránit,“ stálo v prohlášení kapely, která poděkovala všem fanouškům za podporu a lékařům za skvělou péči.

„Strašně moc děkujeme všem našim Krucifans, všem kolegům muzikantům, všem sdělovacím prostředkům, všem spolupracovníkům a dalším za obrovskou podporu. Jsme za ni vděčni a Tomášovi to určitě dodá sílu při rekonvalescenci. Jedno z největších poděkování však patří „andělu strážnému“ v podobě pana emeritního primáře z Mladé Boleslavi, který naprostou náhodou a jako první byl ihned po nehodě u Tomáše a do příjezdu záchranky mu poskytoval první pomoc. Děkujeme. Obrovské poděkování patří i veškerému lékařskému personálu z ÚVN, který se stará o to, aby se vše co nejdříve navrátilo do normálu,“ vzkázali kluci z Krucipüsku.

Reklama

Další články

Načítám