Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Krucipüsk ruší koncerty. Frontman oblíbené rockové skupiny Tomáš Hajíček (57) měl vážnou nehodu na motorce, po níž byl letecky transportován do nemocnice. Jak informovala kapela na svých facebookových stránkách, zpěvák měl velké štěstí, že nehodu přežil.

„Máme pro vás bohužel velmi špatnou zprávu, včera v dopoledních hodinách měl Tomáš velmi vážnou dopravní nehodu na motorce, odkud ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci. Jelikož nad ním stojej všichni svatí i pekelní, tak nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu,“ informovala kapela, která zatím neví, kdy se zpěvák bude moci vrátit na koncertní pódia.

„Zatím jsme tedy pochopitelně nuceni zrušit naše veškerá vystoupení na všech akcích do konce května a podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vidět co a jak dál. Omlouváme se tak všem fans a pořadatelům, kterým jsme tímto způsobili potíže,“ dodala skupina Krucipüsk.

„Děkujeme mockrát všem za podporu a pomoc, kterých se nám dostává od kamarádů a známých. Držte všichni pěsti, posílejte pozitivní energii, ať se co nejdříve může Tomáš vrátit zpět na pódium a zařvat HOVNOZLE,“ stojí dále v prohlášení hudební skupiny.

Reklama

Další články

Načítám