Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocková kapela Krucipüsk má pro své fanoušky skvělou zprávu. Zpěvák Tomáš Hajíček (57), který po děsivé nehodě na motorce jen o vlásek unikl smrti, už je na tom mnohem lépe. A dokonce se už zase těší na koncerty. Kluci z Krucipüsku nyní zveřejnili jeho fotku z nemocničního lůžka. Potetovaný zpěvák je na ní i přes svá zranění v dobré náladě.

„IMMORTAL TOM vám posílá pozdrav z ÚVN, kde se o něj parádně starají, každý den se cítí lépe a už vymýšlí jakým způsobem bude schopen odehrát festivaly,“ napsala kapela na svém oficiálním facebookovém profilu.

„Prej děkuje všem za podporu a bylo tam taky něco v tom smyslu, ať si nemyslíte, že si od něj nějak dlouho odpočinete, protože vám zase brzo nakope prdele,“ vtipkovali kluci z Krucipüsku. Hajíček už prý má chuť na svou oblíbenou cigaretu, což je dobré znamení.

„Na celém oddělení ho už je plno, jsou z něj nervózní, protože hází vtípky a trošku vysírá (dal by si cigárko). To jsou samozřejmě velmi dobré zprávy a doufejme, že to bude každým dnem jen a jen pokračovat,“ těšilo kapelu.

Hajíček měl nehodu na motorce minulé pondělí. Řidič v osobním vozidle mu vjel do cesty a následně došlo ke střetu s náklaďákem. Hajíček nebyl viníkem nehody a měl obrovské štěstí, že nehodu vůbec přežil. Po nehodě podstoupil několikahodinovou operaci v Ústřední vojenské nemocnici v Praze, kde se také zotavuje.

Reklama

Další články

Načítám